Expect a better tomorrow

Det här är vårt löfte, till våra kunder, våra anställda och till världen runt omkring oss. I allt vi gör strävar vi alltid efter att göra skillnad, förbättra våra lösningar och produkter. Och genom att göra det bidra till en bättre morgondag.

Vårt samhällsengagemang sitter djupt rotat i vår företagskultur och har en stor del i vårt löfte om en bättre morgondag.

Men även våra goda och långa kundrelationer vittnar om att vi fortsätter att leverera ett arbete som gör skillnad. Och vi håller därmed löftet om att bidra till en bättre morgondag, även för dem och deras verksamhet.

Värdena som vi bygger vårt löfte på

Våra två kärnvärden, passion och execution, tillsammans med teamwork, är de tre hörnstenarna som vi bygger vårt varumärkeslöfte på. Ett löfte till våra kollegor, kunder och världen runt omkring oss.

The power of passion

Om du brinner för och är riktigt engagerad i något på din fritid, så är det högst sannolikt att du är en människa som är lika passionerad och hängiven på jobbet. Det är därför som vi har så många eldsjälar på Sigma. Tror du på kraften i att vara passionerad? Att det ger dig fördelar som gör dig vassare. Vi är övertygade om att din passion är början på en bättre morgondag.

The strength of getting things done

Att komma på idéer är bra. Att få dem att fungera är ännu bättre. Det är vad du gör som räknas – inte det du säger. Och att vara proaktiv, hitta nya lösningar och göra bra idéer bättre, det ligger i vår natur, i vår personlighet. Tror du på styrkan i att få saker gjorda? Att ge upp inte är ett alternativ. Vi tror på att ditt hårda jobb är början på en bättre morgondag.

The greatness of one added to another

På Sigma är vi måna om varandra. Och vi har en stark övertygelse om, att jobba tillsammans som ett lag ger de bästa resultaten. Vi uppmuntrar, utmanar och hjälper varandra så att vi kan leverera den höga kvaliteten som våra kunder är vana vid. Tror du på att styrkan i att addera en till en annan? Att tillsammans är nyckeln till förändring. Vi är säkra på, att du adderad till en annan är början på en bättre morgondag.

Manifestet

Vi tror på styrkan i att få saker gjorda, kraften i att vara passionerad och storheten med att addera en till en annan.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar