Erfaren ingenjör CATIA användare

Sverige Ansök senast 2024-06-24

Jobbeskrivning

Spännande möjligheter i nordvästra Skåne!
Du arbetar i ett spännande team med produktion och utveckling vars framtagningsprocess sker i CATIA.

Med angivet gränssnitt är du med i ett team som utvecklar och konstruerar bekvämligheter för framtidens förare. (Maskiningenjör)

Eller är du med i ett team som utvecklar processer av tillverkning för nya komponenter och produkter. (Produktionsingenjör)

Grundläggande kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av bland annat följande verktyg:

- CATIA

- PDM system

- DELMIA (stöd för modellering och planering av industriell tillverkning)

- LS-Dyna

Du bör också ha erfarenhet från bilindustrin på något vis samt 3-5 års erfarenhet.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du är som person öppen och lyhörd med en förmåga att på ett socialt sätt anpassa dig till en spännande arbetsmiljö. Du har också ett brinnande intresse för avancerad teknik.

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

För mer information kontakta

Niklas Wilhelmsson,
+46 730423877
niklas.wilhelmsson@sigma.se

 • Tjänst

  Erfaren ingenjör CATIA användare

 • Bolag

  Sigma Industry South

 • Plats

  Sverige

 • Kompetensområde

  Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik

 • Publiceringsdatum

  2024-04-19

 • Svar senast

  2024-06-24

 • Kontaktperson

  Niklas Wilhelmsson, niklas.wilhelmsson@sigma.se, +46730423877

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar