Konsultchef med entreprenörsdriv i Jönköping

Sverige Ansök senast 2024-06-30

Jobbeskrivning

Har du driv och gillar att göra affärer? Är du en relationsbyggare och har drivet att leverera komplexa tjänster?

Vi har en bra och positiv utveckling av företaget och kommer nu att starta en avdelning inom Embedded Systems och Elektronik i Jönköping.

På Sigma Industry Evolution är vi idag tre avdelningar och söker nu dig som vill bygga upp vår nya avdelning i Jönköpingsregionen. Ambitionen är att på ett par års sikt bygga upp en verksamhet med minst 25 anställda. Avdelningen skall främst vara inriktad mot inbyggda system, programmeringstjänster och elektronik inom produkt- och produktionsutveckling hos företag i regionen.

Sigma Industry Evolution levererar högutbildade ingenjörer genom tekniskkonsultverksamhet inom Mekatronik, Inbyggda System och Elektronik.

Grundläggande kvalifikationer

 • Du har ingenjörsutbildning med några års arbetslivserfarenhet.
 • Du har förståelse och intresse av att leverera elektronikkunskap, programmeringstjänster och inbyggda system

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

 • Erfarenhet från tjänsteförsäljning och rekrytering.
 • Du drivs av att skapa och att göra affärer och skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.
 • Tidigare erfarenhet från konsult- eller rekryteringsbranschen är meriterande.
 • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
 • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Om du har ett starkt entreprenörsdriv och brinner för att skapa och bygga resultat är du den vi söker och välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Vi erbjuder

Rollen som konsultchef erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och bygger på samarbete och egna initiativ vilket kräver stor egen drivkraft och kreativitet. Du kommer att jobba tillsammans med de andra cheferna i Sigma Industry South Group men med ansvar för att bygga upp en egen avdelning. Som konsultschef ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vi lägger mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher har våra medarbetare möjlighet att växa inom det område hon/han brinner för.

Evolutionising Mechatronics

Sigma Industry Evolution AB är ett teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med fokus på Mekatronik, Elektronik och Embedded Systems.

Sigma Industry Evolution ingår i Sigma Industry South Group och är en del av Sigma Group med 5000 anställda världen över. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Sigma Group ägs av familjen Dan Olofsson.

Mer information

För mer information kontakta

Dick Stenebo,
+46 706706177
Dick.Stenebo@sigma.se

 • Tjänst

  Konsultchef med entreprenörsdriv i Jönköping

 • Bolag

  Sigma Industry Evolution

 • Plats

  Sverige

 • Kompetensområde

  Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, El & Automation, Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Projektledning, Mjukvaruutveckling inbyggda system, RF And Microwave, Funktionsutveckling, Systemdesign, Projektledning, Software development, Digitalisering, Management

 • Publiceringsdatum

  2024-04-19

 • Svar senast

  2024-06-30

 • Kontaktperson

  Dick Stenebo, dick.stenebo@sigma.se, +46706706177

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar