Embedded Developer

Jönköping, Sweden Application deadline 2024-05-31

Job description

Är du ute efter nya utmaningar inom inbyggda system? Vill du också göra världen lite bättre medan du ägnar dig åt banbrytande teknikutveckling? Hos oss på Sigma Industry handlar allt om att hjälpa våra kunder med att utveckla deras nya lösningar. Du hamnar i en organisation som drivs av ett stort engagemang med insikten om att den bästa lösningarna utvecklas av medarbetare som trivs och mår bra. I många av de uppdrag som du kommer att vara med i involveras du många gånger i hela utvecklingscykeln. Från idén om en ny feature tills den är implementerad, och testad. I andra uppdrag har du en specialistroll där du kommer in för att fylla ett kompetensbehov hos kunden. Du kommer att få verka i agila miljöer där scrumteamen har ansvaret att ta sig an utmaningarna som ska lösas.

Basic qualifications

Civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot mjukvara/datateknik. Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet och du har ett starkt driv, nyfikenhet och glädje till mjukvaruutveckling. Som person har du en god förmåga att se helheten, både tekniskt samt hur den passar in i våra kunders vardag. Du gillar att lära, tar gärna tag i saker och gör det som krävs för att nå i mål. Vidare är du självgående och har ett stort teknikintresse. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt att kommunicera både på svenska och engelska.

Preferred additional skills, personal traits and experience

Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav,

More information

För mer information kontakta

Ivan Kertan,
+46 761287807
Ivan.Kertan@sigma.se

  • Position

    Embedded Developer

  • Company

    Sigma Industry Evolution

  • Location

    Jönköping, Sweden

  • Competence area

    Testing and Verification, Software development embedded systems, Function development

  • Publication date

    2024-04-30

  • Expiration date

    2024-05-31

  • Contact

    Ivan Kertan, Ivan.Kertan@sigma.se, +46761287807

This website uses cookies. By continuing to browse the site we assume you are fine with our use of cookies. Read more here.

Got it