Våra leveransmetoder

En stor del av vår affärsidé är att ta hand om och möta dina och alla våra andra kunders behov. När vi gör detta så strävar vi efter att anpassa och skräddarsy kompetensförsörjningen på bästa möjliga sätt. En av de viktigaste delarna i det är våra flexibla leveransmetoder.

Offshore/Nearshore

Vi hjälper våra kunder med att optimera sina kostnader genom våra offshore/nearshore-leveranser från länder som Ungern, Polen, Ukraina och Indien. Här har vi utvecklat ett beprövat och väl fungerande tillvägagångssätt för IT-tjänster. Du får här en kombination av fördelarna med att arbeta med en lokal leverantör och kostnadseffektiviteten som det innebär att samarbeta med kompetenser från Östeuropa och Indien. Med över 1 100 erfarna IT-ingenjörer som levererar på distans har vi genomfört tusentals framgångsrika projekt för stora företag, innovativa startups och produkthus. 

Läs mer på varje företags hemsida

Team

Vi erbjuder kompletta utvecklings- eller underhållsgrupper. Dessa team kan antingen hantera sitt uppdrag på plats hos er eller från ett av våra Sigma-kontor. Det är du som kund som ställer kravspecifikationen och bestämmer leveransdata. Vi på Sigma leder sedan processen enligt modellen som vi har kommit överens om.

Läs mer på varje företags hemsida

Managed Services

Managed Services eller driftentreprenad är åtaganden och en leveransmetod där vi tar hand om en del av din verksamhet eller är ansvariga för att leverera ett slutresultat som du som kund beställt. Det kan vara en komplett e-handelslösning som producerar teknisk dokumentation etc. Vi leder processen och väljer de modeller, förfaranden och metoder som är mest lämpade för uppdraget.

Läs mer på varje företags hemsida

Konsulter

Vi erbjuder enskilda konsulter för att stärka dina kompetenser och din kapacitet, både för dina egna medarbetare och för dina partners. Detta är en kompetensleverans där du eller din organisation leder konsulten i det dagliga arbetet.

Läs mer på varje företags hemsida

Rekrytering

Rekrytering är en strategisk funktion och har en direkt inverkan på ditt företag. Vi erbjuder tjänster för att hjälpa dig med alla dina rekryteringsbehov. Vi kan hjälpa dig med hela eller en del av rekryteringen, en andra åsikter, profilering, test och strategiska åtaganden. Dessa rutiner presenterar ditt företag i ett professionellt ljus för kandidaterna, bygger ditt varumärke och ser till att du får rätt kompetens.

Läs mer på varje företags hemsida

Partners

Vi strävar alltid efter att lösa kundens specifika kompetensbehov. Det är därför vi, förutom över 4000 av våra egna konsulter, kan erbjuda experter från vårt stora partnernätverk av underleverantörer och mindre konsultföretag. De är alla kvalitetssäkrade av oss och du kan avtala dem på samma villkor, rutiner och ansvar som en Sigmaanställd konsult.

Läs mer på varje företags hemsida

Young Talent

Vi inspireras av att se företag och människor växa. Och vårt Young Talent-program är ett initiativ som tar nästa generation av kreativa talanger direkt in i ditt företag. Här fokuserar vi på att identifiera, hitta och vårda unga talanger och matcha deras kompetens och innovativa tänkande med dina behov. Young Talent innebär att du kan beställa kompetensrekrytering tillsammans med ett utvecklings- och utbildningsprogram av oss. Efter att ha lyssnat på dina detaljerade specifikationer angående profil, kompetens etc. rekryterar vi en ung person med relevant utbildning men som har begränsad arbetslivserfarenhet. Parallellt med sitt arbete hos er får de ett skräddarsytt program som kommer att stärka deras kompetenser så att de kan uppfylla de specifika krav du ställt på den unga talangen. Varje Young Talent får en mentor i en av våra seniorkonsulter. En mentor som följer dem genom hela perioden och finns där för att lyssna, stödja och ge råd. Efter en viss tid, vanligtvis mellan 6 och 12 månader, är de redo för att ta anställning i ert företag.

Läs mer på varje företags hemsida

Brokers

Vi kan också leverera kompetens genom mäklare som A Society, som likt Sigma ägs av Danir.

Läs mer på varje företags hemsida

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar