Engineering the digital revolution

Behoven av ny teknik och digitala applikationer ökar överallt och vi satsar nu ännu mer på att utveckla lösningarna för en bättre och mer digital morgondag.

Vi på Sigma ser en ständigt ökande efterfrågan på teknikutveckling, digitala lösningar och på kompetensen som kopplar ihop de båda. Industri 4.0 är här och är en revolution i sig men behoven av digitala och uppkopplade applikationer och ny teknik finns överallt. Även de mest traditionellt analoga branscherna har genomgått eller håller på med en digital transformation. Och vi är glada att kunna bidra till denna spännande omställning.

Den digitala revolutionen går fort och vi arbetar hela tiden med att vässa vårt erbjudande och våra leveranser, så att vi på ett ännu bättre och mer snabbfotat sätt kan vara med och rusta våra kunder för den digitala framtiden.

Vi har i dagarna gjort förbättringar och förändringar i organisationen. Förändringar som skapar förutsättningar för fortsatt utveckling, tillväxt och värdeskapande för våra kunder. Och vi kan nu fortsätta att bidra till en bättre morgondag för våra kunder, våra medarbetare och världen runt omkring.

En bättre och mer digital morgondag.

 

Så här jobbar vi med den
digitala revolutionen

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen antar vi att du accepterar att vi använder cookies. Läs mer här.

Jag fattar